Депутатът от ГЕРБ Младен Шишков избухна във Фейсбук. Ето какво написа

...
Депутатът от ГЕРБ Младен Шишков избухна във Фейсбук. Ето какво написа
Коментари Харесай

Младен Шишков: Наистина ли сте толкова облъчени от мазната усмивка и фалшивите лозунги?

Депутатът от ГЕРБ Младен Шишков избухна във Facebook. 

Ето какво написа той:

За Македония. И за един лъжец-страхливец.

Тъй като Киро за следващ път изрече плеяда от неистини, ще разясня точната фактология и последователност.

* Факт 1. Киро имаше цялостните пълномощия да вземе решение през Министерски съвет и да го предложи в Брюксел. Вместо това, той реши да се скрие зад загражденията на Народното събрание.

* Факт 2. Киро упрекна комисията в Народното събрание, че отхвърля да вземе такова решение. Тук или не е наясно, или са го подвели, че комисията е можела да вземе такова решение. Защото, дневния ред на комисията предвиждаше само чуване на министъра. Сиреч - депутатите да си приказват някакви неща, без да има съответно решение. За да има съответно решение, някой трябваше авансово да внесе план за такова. Право на това има Министерски съвет (Киро), както и неговите депутати, както и всички останали депутати.

* Факт 3. Нито Киро, нито неговите депутати внесоха план за решение! А те са ръководещи! Те би следвало да бъдат дейната страна. Но от боязън не го направиха.

* Факт 4. След като кирчовците не набраха кураж да внесат предложение, такова беше импортирано от ГЕРБ, Демократична България и Движение за права и свободи.

* Факт 5. Веднага след внасянето на плановете, по искане на ГЕРБ, беше свикано извънрендно съвещание на външната комисия и бяха прегледани тези планове. Това трябваше да се случи ден по рано, а не да шикалкавят с някакви чувания и разисквания.

* Факт 6. Въпреки всичко, Киро упрекна президента, за това че не е свикал КСНС по тематиката. А нужда от подобен съвет няма! Очевидно е търсел метод да се скрие и зад него. И по тази причина назова президента “страхливец ".

* Факт 7. Независимо от цялата фактология, индивидът който можеше да вземе самичък решението, само че не го направи от боязън, квалифицира всички останали като “страхливци ".

Няма подобен когнитивен дисонанс.

Страхливеца вика - дръжте страхливците! Лъжейки на алангро за следващ път.

Обръщам се към всички младежи, които имат вяра на това политическо неразбирателство. Млади хора - и тази тлъста и мазна неистина, и това малодушие ли не видяхте? Наистина ли сте толкоз облъчени от мазната усмивка и подправените лозунги за битка с мафията (борбата с антикорупцията)? Лъжат ви благи младежи, лъжат ви толкоз безсрамно. А вие се радвате.

Крадеца вика - дръжте крадеца.

Мафията вика - дръжте мафията.

Страхливеца вика - дръжте страхливеца!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР